PEDALAM PENTRU JOACA COPIILOR DE LA MagiCAMP

Ne plac toate experientele pe bicicleta pentru ca ne ofera trairi magice.

Mountain Bike inseamna adrenalina, provocare, sanatate, bucurie si satisfactia unui traseu parcurs cu bine, inseamna sa ceri putin mai mult de la tine de la o zi la alta, sa fii si mai bun decat ai fost ieri. Si, nu in ultimul rand, inseamna comunitate – este minunat sa gasesti oameni care au aceeasi pasiune, care iti inteleg nebunia si cu care iti poti impartasi experienta.

Exact asta se intampla si la MagiCAMP. Oamenii magici ofera o experienta similara cu cea a mountain bike-ului copiilor cu afectiuni oncologice, cu arsuri grave sau care au pierdut pe cineva drag. In fiecare vara, in taberele MagiCAMP, copiii care isi pierd o mare parte din copilarie prin spitale au parte de joaca la greu, adrenalina, provocari, depasirea propriilor limite, bucurii si impartasirea propriilor experiente cu altii ca ei.

Noi punem mana de la mana (sau roata de la roata) si ajutam Asociatia MagiCAMP donand o parte din taxele de inscriere la BikeXpert Alpine Challenge. Pentru ca avem incredere in felul in care aduc magia in vietile copiilor si pentru ca impartim acelasi taram magic si aceeasi comunitate – sunt vecinii nostri 🙂 .

Te asteptam pe 8 septembrie sa fii MagicBiker la BikeXpert Alpine Challenge in Pucioasa!

Mai multe detalii gasiti aici:
www.magicamp.ro
https://www.facebook.com/magicamp.ro/

Poti sustine cauza MagiCAMP si in afara concursului nostru, prin voluntariat, donatii, evenimente personale (precum donarea zilei de nastere) sau ducand vorba buna mai departe. Pentru detalii despre cum poti ajuta mai mult, scrie la corina.banu@magicamp.ro