PEDALAM PENTRU CA FIECARE COPIL BOLNAV DE CANCER SĂ AIBĂ ACCES LA TRATAMENT

KILOMETRII PEDALAȚI SE TRANSFORMĂ ÎN SPRIJIN PENTRU KILOMETRII PARCURȘI DE ȘOFERII DE SUFLET AI ASOCIAȚIEI MAGIC

Ne plac toate experiențele pe bicicletă pentru că ne oferă trăiri magice.

Mountain Bike înseamnă adrenalină, provocare, sănătate, bucurie și satisfacția unui traseu parcurs cu bine, înseamnă să ceri puțin mai mult de la tine de la o zi la alta, să fii și mai bun decât ai fost ieri. Și, nu în ultimul rând, înseamnă comunitate – este minunat să găsești oameni care au aceeași pasiune, care îți înțeleg nebunia și cu care îți poți împărtăși experiența. Pe scurt, vorbim despre kilometrii plini de bucurie și curaj.

Și, ca întotdeauna, vrem să dăm și un sens bun kilometrilor noștri pedalați Și anul acesta, dedicăm evenimentul BikeXpert Alpine Challenge misiunii Asociației Magic, de data aceasta pentru proiectul Șofer de Suflet. Prin acest proiect, peste 250 de voluntari magici asigură transportul de la/către spital pentru copiii bolnavi de cancer. Pandemia a pus și mai multă presiune pe sistemul medical și a vulnerabilizat și mai multe copiii grav bolnavi. Teama de virus și lipsa infrastructurii de transport public a determinat mulți părinți să amâne tratamentele copiilor. Începând cu luna mai 2020, Asociația Magic a cerut ajutorul voluntarilor pentru a ajuta copiii să ajungă la spitale și noi vrem să dedicăm kilometrii noștri Șoferilor de Suflet. Aici vedeți perspectiva unui Șofer de Suflet: https://www.youtube.com/watch?v=S1QPsgOGyYU.

Ne dorim să aducem povestea magică la BikeXpert Alpine Challenge și să unim comunitatea noastră cu comunitatea magică.

 

Iată cum poți ajuta:

  • Fundraiser magic – pedalează și spune prietenilor că pedalezi pentru a ajuta copiii grav bolnavi. Noi îți creăm o pagină pe platforma galantom.ro și tu promovezi link-ul înainte și în ziua evenimentului pentru a strânge donații. Dacă vrei să fii parte din bicicliștii magici, completează datele aici.
  • Donează direct pe site, aici.
  • O simplă postare pe rețelele tale de socializare în care să scrii că pedalezi la BikeXpert Alpine Challenge pentru a ajuta copiii care se află în grija Asociației Magic ajută enorm la a duce povestea mai departe și noi îți mulțumim de pe acum!

 

Găseși mai multe informații despre ceea ce facem la Magic:

Pentru orice informații suplimentare, sugestii sau informații despre cum să te implici mai mult, scrie la: corina.banu@asociatiamagic.ro