Pedalăm la BikeXpert Alpine Challenge pentru MagicTICKET: vacanțe de vis pentru copiii cu afecțiuni oncologice

Kilometrii pedalați se transformă în sprijin pentru MagicTICKET, un proiect al Asociației Magic, prin care oferă vacanțe de reconectare pentru întreaga familie după ce copilul cu diagnostic oncologic a petrecut perioade lungi de timp departe de casă, pentru investigații și tratamente.

Suntem din nouă alături de copiii ajutați de prietenii de la Asociația Magic. Pentru fiecare trăire magică pe bicicletă, în natură, alături de oameni buni, dorim să oferim experiențe similare copiilor grav bolnavi care au văzut timp de luni bune sau chiar ani doar ziduri de spital, care nu s-au putut mișca din patul din salon și, cel mai greu lucru, au fost departe de frați și surori și de tată sau mamă.

MagicTICKET e mai mult decât o vacanță, înseamnă terapie pentru toată familia după momente extrem de grele, înseamnă lăsarea grijilor în urmă, înseamnă bucurie pură, adrenalină, explorare și poftă de viață, motivația de a încerca lucruri noi și de a-ți depăși anumite frici. Cam ce simțim noi când suntem pe două roți.

Împreună, pedalăm și bucurăm!

Iată cum poți ajuta:

  • Fundraiser magic – pedalează și spune prietenilor că pedalezi pentru a ajuta copiii grav bolnavi. Noi îți creăm o pagină pe platforma https://magicamp.galantom.ro/event_projects/view?id=5633 și tu promovezi link-ul pe rețele de socializare pentru a strânge donații. Dacă vrei să fii parte din bicicliștii magici, completează datele https://bit.ly/3QTY8Xn.
  • Donează direct pe site, aici.
  • O simplă postare pe rețelele tale de socializare în care să scrii că pedalezi la BikeXpert Alpine Challengepentru a ajuta copiii care se află în grija Asociației Magic ajută enorm la a duce povestea mai departe și noi îți mulțumim de pe acum!

Găseși mai multe informații despre ceea ce facem la Magic:

Pentru orice informații suplimentare, sugestii sau informații despre cum să te implici mai mult, scrie la: corina.banu@asociatiamagic.ro

Mai multe despre MagicTICKET aici: