Intrebari frecvente

Până la ce data mă pot înscrie?

Înscrierile online se pot face până joi, 1 Septembrie, ora 12:00.

Unde se află noua zonă de Start/Finish?

Chiar în centrul orașului Pucioasa, la Muzeul Aviatic/ Clubul Copiilor, Strada Constantin Olănescu, Nr. 19.

Mă pot înscrie la fața locului?

Înscrieri la fața locului se fac doar în cazul în care anunțăm numere de concurs disponibile, pe canalele de social media, după închiderea înscrierilor online.

Pot anula înscrierea?

Înscrierea se poate anula doar în cazul în care aveți o problemă de sănătate ce poate fi dovedită printr-un act medical. În acest sens trebuie să atașați acest document (adeverință/raport medical, etc) într-un email prin care să solicitați anularea la adresa contact@alpinechallenge.ro, specificând numele, cursa și detaliile contului bancar în care doriți să vă fie restituita contravaloarea taxei de înscriere.

Pot transfera inscrierea către o altă persoană?

Puteți transfera înscrierea în orice moment până la data de 28 August, ora 12:00.

Procedura de transfer:

  • Persoana către care doriți să transferați trebuie să se înscrie pe site (fără a efectua plata în cazul în care dvs. ați achitat taxa de înscriere)
    Daca ati facut inscriere prin intermediul unui cont RaceHub, logati-va in contul dvs RaceHub https://racehub.ro/auth/login si transferati plata conform video.
  • Daca ati facut inscrierea fara cont, dați un e-mail catre contact@alpinechallenge.ro menționând fapul că optați pentru transfer și numele persoanei către care doriți să transferați

Mă pot transfera de la o cursă la alta?

Puteți să va schimbați de la o cursă la altă până la data de 28 August ora 12:00, printr-un email la contact@alpinechallenge.ro

Kitul de concurs poate fi ridicat de altcineva?

Puteți apela la o altă persoană să vă ridice pachetul de concurs cât timp aceasta are o copie a actului dvs de identitate sau a licenței FRC.

Am plătit. De ce nu apar validat?

Tabelul cu înscriși se updatează între 1 și 24h. În cazul în care a trecut mai mult de o zi lucrătoare și nu apăreti pe lista cu concurenți, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa info@racehub.ro.
Dacă înscrierea a fost facută într-o zi de vineri, weekend sau înainte e o sărbătoare legală, vă rugăm să așteptați pană în următoarea zi lucrătoare pentru a verifica lista.

Exista un set de reguli sau un echipament obligatoriu?

Da, există un set de reguli ce trebuie respectat de toți participanții, un echipament obligatoriu, și un echipament recomandat, acestea fiind aplicabile și în funcție de cursă. Pentru detalii, vă rugăm să consultați regulamentul competiției.
Nerespectarea oricărei reguli atrage descalificarea.

Feedback, întrebări? 

Întrebări generale contact@alpinechallenge.ro sau legate de înscrieri: info@racehub.ro

Pentru ultimele informații, urmărește-ne și pe Facebook sau Instagram.

English